a

Yeni Hürrem Sultan Kim Olacak?

Bahruz Rza | 21:24 |


Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı, Hürrem Sultan rolündeki Meryem Uzerli ile yollarını kesin olarak ayırma kararı aldı.


Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu bugün Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş’le yaptığı röportajı yayınladı.
Meryem Uzerli'nin ücretini arttırmak için Almanya'ya gittiği iddialarına ateş püsküren Can Ateş, "Bu kız üç aydır bas bas bağırıyor. Sette bayılıyor, 'ruhen ve psikolojik olarak çöktüm' diyor kimsenin dinlediği yok" diyerek tepki gösterdi. 10 gündür Meryem Uzerli'yle görüşemediğini, doktorların izin vermediğini anlatan Can Ateş, güzel oyuncunun Almanya'daki eski hayatına dönmek istediğini söyledi.
Can Ateş, Meryem Uzerli'nin en çok üzüldüğü konunun ise yapımcı tarafından otel odasından kovulması olduğunu söyledi. Yapımcının, otel yetkilileri ile iletişime geçerek cuma gününe kadar odayı boşlatması talimatını verdiğini iddia eden Can Ateş, "Bu kız ne kötülük yaptı size. Dizinize yıllardır bu kadar katkıda bulundu. Tam bir Alman disipliniyle çalıştı. Her gün saatinde sette hazır oldu. Bu muameleyi mi reva gördünüz ona?" dedi.
 
HürremSultan Makyajla Yaşlandırılacak
 
Uzerli dönmezse Hürrem Sultan makyajla yaşlandırılarak senaryo gereği oğlu Şehzade Mehmet ile Amasya sancağına gönderilecek. Yapım şirketinin yeni sezon için Hürrem Sultan'ı canlandıracak başka bir oyuncu arayışı içine gireceği öne sürüldü. 
Timur Savcı'nın ise Hürrem Sultan’ın yeni sezonda yaşlılığını oynamak üzere usta oyuncu Vahide Gördüm’le görüştüğü iddia edildi. 



Kateqori: ,