a

Ay Yapım'dan İki Proje

Bahruz Rza | 15:26 |


Ay Yapım'dan İki Proje



En çok izlenen dizileri bünyesinde barındıran Ay Yapım, yeni sezona iki yeni diziyle hazırlanıyor; ''Ezel''in bitmesiyle aynı gün ekrana gelecek olan ''Kırmızı Eşarp'' ve Kıvanç Tatlıtuğ'u ekrana döndüren proje ''Kuzey Güney''...

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Geçtiğimiz sezon başlayan ve dikkatleri üzerine toplayan ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' yeni sezonda aynı gün ve saatiyle Kanal D'de olmaya devam edecek. Üç adamın tecavüzüne uğrayıp evlendirilmek zorunda kalan Fatmagül ile Kerim'in aşkı, son sezonu ile izleyici karşısında olacak. Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı diziyi Hilal Saral yönetiyor.

Kırmızı Eşarp

Türkan Şoray ile Kadir İnanır'ın rol aldığı efsane film ''Selvi Boylu Al Yazmalım''dan uyarlanarak çekilen ''Kırmızı Eşarp''ın hazırlıkları sürüyor. Özge Özpirinççi, Seçkin Özdemir, Barış Falay ve Nesrin Cevadzade'nin rol alacağı diziyi Mahinur Ergun kaleme alıyor. Günümüze uyarlanarak izleyici karşısında olacak olan dizi Eylül'de ATV'de izleyici ile buluşacak.

Kuzey Güney

Son olarak ''Aşk-ı Memnu''da rol alan Kıvanç Tatlıtuğ'un aylardır konuşulan projesinin hazırlıkları son sürat sürüyor. Eylül'de Kanal D izleyicisiyle buluşacak olan projede Tatlıtuğ'un yanı sıra; Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu da var. Dizi birbirinden farklı iki kardeşin öyküsünü ekrana taşıyacak. 



Kateqori: , , ,