a

Atv Yeni Sezona Hazırlanıyor

Bahruz Rza | 21:12 |



Atv Yeni Sezona Hazırlanıyor





''Aşk Bir Hayal'', ''Ezel'', ''Gönülçelen'' ve ''Unutulmaz'' gibi reyting sıralamasının üst sıralarında yer alan dizileri birer birer veda eden ATV, yeni sezona iddialı yapımlar hazırlıyor. 

Son yıllarda başarılı bir grafik sergilemeye başlayan ATV, yeni sezonda bakın neler yapacak;

Kırmızı Eşarp

Türk Sinemasının efsane filmi ''Selvi Boylum Al Yazmalım''dan uyarlanarak hazırlanan ''Kırmızı Eşarp'' Eylül ayında ATV ekranlarında olacak. Pazartesi günü ''Ezel''in bıraktığı yeri sahiplenecek olan dizide Özge Özpirinççi, Seçkin Özdemir, Barış Falay ve Nesrin Cevadzade yer alacak.

İstanbul'un Altınları

Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'ı biraraya getiren, bu yılın en iddialı komedilerinden ''İstanbul'un Altınları'' bir apartman hikayesini konu alıyor. Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Salih Kalyon ve Defne Yalnız'ın da rol alacağı dizinin tanıtım fragmanı dönmeye başladı.

Reis

''Adanalı''dan sonra hiçbir yapımda görmediğimiz Mehmet Akif Alakurt ile, son yılların başarılı kadın oyuncularından Melisa Sözen'in rol alacağı ''Reis'' çok yakında başlıyor. Dizi, ailesi için pilotluk yerine balıkçı teknesinin reisi olan Murat'ın Ayşe ile aşk hikayesini anlatacak.

Seni Bana Yazmışlar

''Öyle Bir Geçer Zaman ki'' dizisinde canlandırdığı İnci Hoca karakteri ile şöhretin kapılarını aralayan Yeliz Kuvancı ile ''Issız Adam'' Cemal Hünal'ın başrolü üstlendiği ''Seni Bana Yazmışlar''ın çekimleri başladı. İzleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide Ali İl, Dilşad Çelebi ve Erdem Akakçe gibi isimler de rol alıyor.

Akıbeti Belirsiz!

Geçtiğimiz haftalarda başlayan ''Kalbim Seni Seçti'' ile ''Kurşun Bilal''in ise akıbeti belirsiz. ''Kalbim Seni Seçti'' reytinglerde iyi sonuçlar elde ederken, yeni sezonu garantilemiş gibi görünüyor. ''Kurşun Bilal'' de yaz sezonunda iyi giden dizilerden; ancak yeni sezonda diziler ekranları doldurmaya başladığında dizinin akıbeti ne olur bilinmiyor.

Başrol oyuncuları bir bir ayrılan ve reytingleri günden güne düşen ''Kızım Nerede?''nin devam edip etmeyeceği en az dizideki sorular kadar gizemli... ''Tövbeler Tövbesi'' bir yükselip bir alçalan reytingleri ile yeni sezona çıkıp çıkmayacağı konusunda kararsız.

''Çocuklar Duymasın'' ve ''Yahşi Cazibe'' ise yeni maceraları ile sezonu garantileyen diziler olarak Atv'nin prototipindeki yerlerini alacaklar.



Kateqori: , , , , , ,