a

“Bizim Okul”da Yeni Dönem Başladı

Bahruz Rza | 15:41 |


Türker İnanoğlu, “Bizim Okul”da önemli değişiklikler yaptı. Senaryosu yenilenen dizinin yönetmen koltuğunda da artık başka bir isim var.


Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu, ATV’de yayınlanan “Bizim Okul” dizisinin genel yapısı ve içeriğiyle ilgili önemli değişiklikler yaptı.     
 
Televizyon dizilerinin sadece eğlendirme işlevi olmadığını, izleyiciye ülke gerçekleri ve güncel olaylarla ilgili birtakım olumlu mesajlar verilmesi gerektiğini düşünen İnanoğlu, dizide radikal yeniliklere imza attı.
 
Yazı ekibi yenilenip genişletilen dizinin genel hikâyesinde ve içeriğinde çok büyük değişiklikler yapıldı. “Arka Sokaklar” dizisinin deneyimli senaryo yazarı Ahmet Yurdakul da yeni oluşturulan yazım grubuna destek vermeye başladı.
 
HERKES KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULACAK
 
“Bizim Okul”da artık öğretmen ve öğrencilerin günlük yaşamlarında yaşadıkları sorunlar daha fazla işlenecek. Günümüze ait birçok gerçek hikâye de dizide yer alacak. Bu hikâyelere eklenen yeni ve çarpıcı karakterlerle seyirciye daha net mesajlar verilecek.
 
Yenilenen senaryosuyla ekran yolculuğuna devam eden “Bizim Okul”da her yaştan seyirci kendisinden bir şeyler bulacak. Kimi zaman hikâyelere gülecek, düşünecek ve hüzünlenecek. 



Kateqori: ,