a

“Ali Ayşe’yi Seviyor”a Emniyet’ten Teşekkür

Bahruz Rza | 22:01 |


Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Eğitim Koordinasyon Şube Müdürlüğü, “Ali Ayşe’yi Seviyor”a trafik kurallarına uymaktaki hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti.


Dizinin 7.bölümünde yayınlanan sahnesinde trafikte seyrederken emniyet kemerinin takılı olmasına vurgu yapıldığını ve bu
sahnenin olumlu örnek teşkil ettiğini belirten Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı Eğitim Koordinasyon Şube Müdürlüğü yapımcıya bir teşekkür yazısı  göndererek ‘Günümüzde TV ve sinema en etkili ve yaygın iletişim araçları olarak karşımıza çıkmaktadır. Son zamanlarda sayıları gittikçe artan yerli dizi ve filmler halkımızın büyük çoğunluğu tarafından zevkle seyredilirken hem eğlendirip, hem de öğretmektedir. Bu bağlamda yapımlarınızda trafik ile  ilgili konulara biraz hassasiyet göstermenizi,yine ilerleyen bölümlerde  trafik ile ilgili olumlu örneklere yer vermenizi, trafik kullanıcılarının  bilinçlenmesini dolayısıyla kazaların azaltılması ve kazalarda vatandaşlarımızın zarar görmemesi (daha az zarar görmesi) için  katkılarınızın devamını beklediğimizi vurgulamak isterim. Çalışmalarınızda başarılar, kazasız günler dilerim.’ dedi.
 
Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in, üstlendiği Fox TV dizisi “Ali Ayşe’yi Seviyor”un başrollerinde  Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul ve Sennur Nogaylar’ın yanı sıra Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu yer alıyor.



Kateqori: ,