a

Öyle Bir Geçer Zaman ki Tüyoları

Bahruz Rza | 13:08 |


Mete Facebook'ta yeni sezonu anlattı. Genç oyuncunun paylaşımı tüyo mu kehanet mi bilinmiyor...

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin "Mete"si Aras Bulut İynemli, Facebook sayfasında gelecek sezon dizide neler yaşanacağını bir bir anlattı.

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi geçtiğimiz ay görkemli bir finalle sezona veda etmişti. Dizinin son bölümünde, silahlar konuşmuş Ali Kaptan ve Balıkçı vurulmuştu. Yeni sezonda izleyiciyi bekleyen sürprizlerin neler olduğu tartışılırken, dizinin Mete?si Aras Bulut İynemli, Facebook sayfasında aşağıdaki gelişmeleri sıraladı.

Mete'nin anlattıklarına göre dizide önümüzdeki sezon şunlar gerçekleşecek...

Küçük Osman artık yok...

-Balıkçı ölüyor: "Öyle Bİr Zaman Geçer ki" dizisinin yeni sezon ilk bölümü bütün ailenin balıkçının mezarında toplandığı sahneyle açılıyor. Balıkçı ölmüş, bütün aile üzgündür.

-Babaanne deliriyor: Oğlunu vuran babaanne akıl sağlığını kaybederek akıl hastanesine yatıyor. "Ben bunu nasıl yaparım" diye kafayı yiyen babaanneyi, aile akıl hastanesine yatırıyor.

-Küçük Osman büyüyor: Dizide zaman atlaması yaşanıyor. Küçük Osman diziden ayrılıyor. Yeni sezonda Osman'ı büyümüş bir halde bir başka oyuncunun performansıyla izliyoruz.

-Aylin hamile kalıyor: Soner'in kardeşiyle evlendirilen Aylin'le Soner arasında aşk büyüyor. Bu ilişki sonucunda Aylin, Soner'den hamile kalıyor.

-Ali Kaptan: Mete onun akibetine dair kehanetleri seyirciye bırakmış.


Kateqori: ,