a

Anneler ve Kızları'nda Düğün

Adsız | 17:37 |


Anneler ve Kızları'nda Düğün



NTC Medya tarafından Star TV için yeni sezona hazırlanan, başrollerinde Ebru Özkan, Feride Çetin ve Levent Üzümcü’nün yer aldığı Anneler ile Kızları dizisinin çekimleri Nemrut ve Malatya’da devam ediyor.


Anneler ile Kızları dizisi için Türkiye’de pek çok il dolaştıktan sonra Nemrut ve Malatya'da karar kılan ekip, Nemrut'taki çekimleri bitirip Malatya'ya geçip Türkiye’nin en büyük hara ve tay üretim çiftliği olan Malatya Sultansuyu Tigem’de çekimler yaptı. Dizinin Malatya Battalgazi Beldesi Mustafa Paşa Kervansarayı’nda gerçekleştirilen düğün sahnesi ise Battalgazi halkının da katılımıyla tamamlandı.

İki farklı kültürden annenin dramının anlatıldığı, senaryosu Leyla Karaloğlu ile Seval Bozkurt’un kaleminden çıkan dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Feride Çetin, Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Hüseyin Soysalan, Berke Hürcan, Hülya Şen, İsmail Demirci, Ali Hürol, Ergun Kuyucu, Selda Özer, Özge Korkmaz, Dilşad Bozyiğit, Mehmet Polat, Hikmet Körmükçü, Deniz Barut, Gülden Dudarık ve Ozan Çobanoğlu yer alıyor.

"Anneler ile Kızları" Ağustos ayında Star TV ekranlarında olacak.



Kateqori: ,