a

Şafak Sezer'e Yapımcısından Tam Destek

Bahruz Rza | 16:11 |


Şafak Sezer'e Yapımcısından Tam Destek




Rol arkadaşlarıyla sık sık kavga ettiği için adı asabi oyuncuya çıkan Şafak Sezer'i yapımcısı savundu.

Ali Gündoğdu, "Şafak setteki arkadaşları daha iyi yemek yesin diye kendi elleriyle yemek yapar söyler. Esas entel oyuncular sorunlu" dedi.
Türk Malı dizininin yapımcısı Ali Gündoğdu sette rol arkadaşlarıyla tartıştığı için sık sık gündeme gelen Şafak Sezer'in aslında son derece aklı başında bir oyuncu olduğunu söyledi. Peker Açıkalın ve Binnur Kaya ile kavga etmesinin ardından adı asabi oyuncuya çıkan Sezer'i savunan yapımcı şunları söyledi.
"Şafak Sezer'in iddia edildiği gibi sette hiçbir zaman vukuatı yoktur. Onunla çalışmaktan çok mutluyum. Hiç sorun çıkartmadı. Bunlar yanlış imajlar. Entelektüel davranıp, 'Aman biz sette sorunsuzuz' diyenler daha sorunlular. Anlık gerilimleri herkes yaşabilir. Bundan daha doğal ne var. Şafak'tan çok mutluyum keşke birkaç tane daha böyle oyuncu olsa. Ünlü komedyen Şafak Sezer'in set çalışanlarına çok iyi davrandığını söyleyen yapımcı Gündoğdu, "Şafak sette hep çalışanlarla birlikte yemek yer. Hatta ekip daha iyi yemek yesin diye kendisi köfteler yapar döner ısmarlar" dedi.

KAVGA ETMİŞLERDİ
Şafak Sezer en son Binnur Kaya ile birlikte rol aldığı dizide kavga çıkarmış bunun üzerine Kaya diziden ayrılmıştı. Bu kavga dizinin de sonunu getirirken Şafak Sezer'in Kolpaçino filminde Peker Açıkalın ile de kavga ettiğine dair haberler kamuoyuna yansımıştı. 


Kateqori: