a

Arzu'yla Ali Bir Araya Gelebilecekler mi?

Bahruz Rza | 16:09 |


Arzu'yla Ali Bir Araya Gelebilecekler mi?


Arzu’dan ayrılan Ali’nin, Ceyla ile birlikte olmaya başlaması dizinin hayranlarını oldukça üzdü. İnternet forum ve sosyal paylaşım sitelerine yorumlar yapan fanlar, Ali ve Arzu’nun tekrar bir araya gelmesi için gün sayıyor.

Ali (Kadir Doğulu) ve Arzu’nun (İpek Karapınar) fırtınalı devam eden aşkları Ceyla (Gonca Vuslateri) yüzünden yara almış ve çift ayrılmıştı. Arzu’dan ayrılan Ali’nin, Ceyla ile yakınlaşmaya başlamasını hayranları kabul edemiyor.
Dizide Ali karakterini canlandıran Kadir Doğulu bu aşk üçgeniyle ilgili merak edilenleri cevapladı:

Ali ve Arzu tekrar bir araya gelebilir…“Ali, Ceyla’ ya tabi ki gerçekten aşık değil. Ne zaman kendi ile baş başa kalsa Arzu’yu düşündüğünü görüyoruz. Yalnız kalmak istemediği hatta bundan korktuğu için de Ceyla ile yakınlaştı. Arzu'nun son ruh hali gerçekten ağır bir tedavi gerektiriyor. Bu dönemde Ali’nin onun yanında olması da doğru değil. Gerçek yaşantımda bu durum söz konusu olsaydı; sevdiğim kişinin iyiliği için ben de uzak dururdum.”

“Ali ve Arzu bu zamana kadar "kesin ayrılırlar" diyebileceğimiz birçok badire atlattılar. Fakat ayrılmadılar, ayrılamadılar. İnsanların bu çifti sevmesindeki en büyük etken kendilerinden ve kendi ilişkilerinden bir şeyler bulabilmesi.”
“Dizide ne olacağı kesinlikle belli olmaz. Bence tekrar bir araya gelebilirler. Ceyla ve Arzu’nun aşık oldukları için göze aldıkları tehlikeler normal. Bence gerçek aşk yolunda her şey mubahtır. Çünkü aşk insanın mantıklı halinden çıktığı zamandır.”

Küçük Sırlar her Pazartesi saat 20:00 ‘de Star Tv’de!


Kateqori: ,