a

Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Sen de Gitme'de

Bahruz Rza | 17:20 |


Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i Sen de Gitme'de

Sen de Gitme'nin bu akşamki bölümünde Sema Atalay, Güner Özkul, Batuhan Karacakaya, Türkü Turan, Yusuf Atala, Didem Mutlu ve Begüm Algan konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Yeni anne Güner Özkul dizide çocuğu organ nakline ihtiyacı olan anne rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Ziyagiller’in küçük oğlu Bülent (Batuhan Karakakaya) ise böbrek yetmezliği yaşayan Selim roluyle Güner Özkul’un oğlunu canlandırıyor.

Başrollerini Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları,Alican Yücesoy ’un paylaştığı yönetmenliğini Türkan Derya’nın yaptığı Sen De Gitme duygu dolu bir bölümle bu akşam 19.55 de TRT1 de.

Böbrek yetmezliği hastası Selim organ nakli ameliyatını iple çekmektedir. Annesi ona böbreğini verecek, Selim de hayalini kurduğu yeni ve sağlıklı hayatına kavuşacaktır. Ancak bir şeyler ters gider ve annesinin ona böbrek veremeyeceği ortaya çıkar. Artık Yeşim’in tek bir çaresi vardır, o da çocuğunun varlığından bile haberi olmayan babayı bulup, ondan bu fedakarlığı istemek… 

Öte yandan, Suna’nın İlker’in suçsuz olduğunu açıklamasının ardından hastane çalışanlarının ona karşı tavrı değişir. İlker’e inanmayıp suçlayan herkes şimdi mahcup duruma düşmüştür. Artık İlker’in sıkıntılı günlerinin sonu gelmiştir. Ancak İlker babasının Suna’yı bu itirafa zorladığını düşünmektedir.

Mehmet izin alıp gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Onu merak eden Cemal nerede olduğunu sormak üzere hastaneye gelir. Ancak Ceyda’nın da bir şey bildiği yoktur.


Kateqori: