a

Rasim Öztekin, Nasrettin Hoca Olacak

Bahruz Rza | 16:27 |


Konya'nın Akşehir Belediyesi ve Nasrettin Hoca Turizm Derneği tarafından bu sene düzenlenen 54. Anma ve Mizah günlerinde Nasrettin Hoca'yı oyuncu Rasim Öztekin canlandıracak.


"Nasrettin Hoca ve Turizm Derneği Başkanı" Ahmet Güvendik ile bir basın toplantısı düzenleyen "Akşehir Belediye Başkanı" Abdülkadir Oğul konuşmasında, “Değerli sanatçımız Rasim Öztekin’e bu yılki Nasrettin Hoca’lık görevini üstlendiği için teşekkür ediyoruz. 54. Uluslararası Akşehir Nasrettin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nde kendisini de Akşehir’de görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bu yılki törenimiz ile ilgili program çalışmalarımız da yoğun bir şekilde sürüyor. Yine her yıl olduğu gibi bu yılki anma ve mizah günlerinde Nasrettin Hoca’mızın adına ve onun felsefesine yakışan dolu dolu etkinlikler yapacağız” dedi.
Nasrettin Hoca anısına her sene düzenlenen anma ve mizah günlerinde bugüne kadar Nasrettin Hoca'yı  Erol Günaydın, Levent Kırca, Ferhan Şensoy, Kadir Çöpdemir, Halit Akçatepe, Emin Olcay, Cenk Koray, Deniz Oral gibi isimler canlandırmıştı.
"Nasrettin Hoca Anma ve Mizah Günleri" 5-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.
 


Kateqori: ,