a

Araplar En Çok Songül Ve Kıvanç'ı Seviyor

Bahruz Rza | 14:15 |


Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu,Arap Dergisi “Sayidaty”nin yaptığı “En İyi Romantik Çift Hangisi” anketini köşesine taşıdı.


“ Arap dergisi ‘Sayidaty’nin ‘En iyi romantik Türk  çift hangisi’ anketinde, sonuç çarpıcı. Üç hafta süren ankette ‘Gümüş’ dizisinin yıldızları  Songül Öden’le Kıvanç Tatlıtuğ yani bize göre ‘Gümüş’le ‘Mehmet’ Araplar içinse ‘Nour’ ve ‘Mohanad’ çifti, diğer adayları adeta ezdi geçti
 
Türk dizilerinin Arap dünyasında ne denli ilgi gördüğü artık herkesin bildiği bir konu. Arapça internet siteleri   Türk dizilerinin yıldızlarına dair haberlerle dolu.
Türkiye için çoktan   unutulmaya yüz tutmuş dizilerin bir kısmı Arap dünyasında hâlâ gösterimde olduğu için Arapça yayın yapan internet sitelerinin Türk yıldızlara dair kullandıkları haberler komik geliyor insana haliyle.
Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ’dan Kenan İmirzalıoğlu’na, Murat Yıldırım’dan Çağatay Ulusoy’a, Halit Ergenç’ten Engin Akyürek’e, Songül Öden’den Nurgül Yeşilçay’a, Beren Saat’ten Meryem Uzerli’ye, Hazal Kaya’dan Tuba Büyüküstün’e birçok dizi yıldızının nasıl şöhret olduklarına dair biyografik bilgiler ‘yeni haber’ diye takdim ediliyor.
İşi bir adım daha ileri götürüp dizilerdeki çiftlerden birbirlerine en çok yakışan çift hangisidir şeklinde anket düzenleyenler bile var.
Arap dergisi ‘Sayidaty’nin ‘En iyi romantik Türk çift hangisi’ anketine baktım, sonuç çarpıcı. Üç hafta süren ankette ‘Gümüş’ dizisinin yıldızları Songül Öden’le Kıvanç Tatlıtuğ yani bize göre ‘Gümüş’le ‘Mehmet’ Araplar içinse ‘Nour’ ve ‘Mohanad’ çifti, diğer adayları adeta ezdi geçti.
İşte o anketin sonuçları: (%)
* Kıvanç Tatlıtuğ-Songül Öden (65.67)
* Murat Yıldırım-Nurgül Yeşilçay (18.83)
* Çağatay Ulusoy-Hazal Kaya (5.95)
* Engin Akyürek-Beren Saat (4.25)
* Halit Ergenç-Meryem Uzerli (1.67)
* Bülent İnal-Tuba Büyüküstün (0.76)
* Mete Horozoğlu-Farah Zeynep Abdullah (0.75)
* Kıvanç Tatlıtuğ-Beren Saat (0.74)
* Kenan İmirzalıoğlu-Cansu Dere (0.26%)”



Kateqori: , , , , , , ,