a

Atv'ye Suçlama Devam Ediyor

Bahruz Rza | 15:38 |


Atv'ye Suçlama Devam Ediyor







TV8'de ekrana gelen Best Model World yarışmasında ATV'nin adı neden ve nasıl geçti?

Bu yıl 23'üncüsü düzenlenen, organizatör Erkan Özerman'ın yapımcılığını üstlendiği Best Model Of The World tv8'de yayınlandı.

Bulgaristan'da düzenlenen geceyi tv8'in İstanbul stüdyolarından Ece Filiz sunarken eski Best Model 2010 Turkey 1.'si Alper Aslanoğlu yorumladı.

Aslanoğlu, ilerleyen dakikalarda yeni yayın dönemi için hazırlandığı Reis Bedel adında çok büyük bir dizi projesi olduğunu, yıllardır hayal ettiği bu projenin atv tarafından çalındığını iddia etti. Alper Aslanoğlu, canlı yayında "atv bizim dizimizin adını ve senaryosunu çalarak Reis adında bir dizi yapıyor. Kanal ve yapımcıları hakkında adli işlemleri dizimizin eser sahibi Soner Gümeci başlatıyor. Bir buçuk yıldır gündeme gelen projemizi herkes biliyor. Hakkımızı en kısa süre içinde alacağız ve çok yakında ekranlarda olacağız Reis Bedel'in sinopsis ve fragmanları internette mevcut isteyen izlesin hangisi gerçek reismiş" dedi.

Birkaç gün önce de Mesut Yar, Posta gazetesindeki köşesine bu konuyu yazmış; "Reis Bedel adındaki projenin senaristi isyan ediyor senaryomu ve adımı çaldılar diyor" demiş ve ardından "hangisi gerçek reis" diye sormuştu.


Kateqori: