a

Şafak Sezer Yeni Sezonda Atv'de

Bahruz Rza | 18:26 |



Şafak Sezer Yeni Sezonda Atv'de

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizinin başrollerinde Oya Başar, Şafak Sezer ve Evrim Akın var. Akın, usta oyuncu oya Başarın kızını canlandıracak.

Hostes rolünü oynayacak olan Evrim Akın, her bölüm birine aşık olacak, evlilik hayalleri kuracak ama bu ilişkiler hiçbir zaman nikahla sonuçlanmayacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda daha önce yine Oya Başarın başrolünü oynadığı Benim Annem Bir Melek dizisini yöneten Derya Yaruç oturacak.
Senaryoya ise "Tatlı kaçıklar", "Yasemince" başta olmak üzere "Hababam Sınıfı" nın yeni film serisini de kaleme alan Kemal Kenan Ergen imza atacak.

Arslan Kıral Dizisinin Konusu
Dizide adı Arslan, soyadı da Kıral olan Şafak Sezer, iç güveysi bir petshopçuyu oynayacak. Ağustos Sonu gibi çekimlerine başlanması planlanan dizide Sezer in kayınpederi ölürken eşi, kızları ve torunları ona emanet edecek. Olaylar bundan sonra başlayacak.
Oya Başar ın oynadığı cadı kayınvalidesi başta olmak üzere 3 kız çocğu olan Sezer için hayat çekilmez olacak. Dizinin ilk proje taslağında Sezer'e lokumcu karekteri yazılmıştı. Ancak daha sonra karekterin lokumcu değil, petshopçu olmasına karar verildi.
Güçlü senaryosu ve sağlam oyuncu kadrosuyla yeni sezonta Atv'nin en çok güvendiği dizilerin başında Aslan Kıral Dizisi geliyor.




Kateqori: