a

Muhteşem Yardım

Bahruz Rza | 18:05 |

                                                                 
Muhteşem Yardım

'Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı' yararına, Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncularının da katılacağı bir gece düzenleniyor.

Ailesi olmayan veya terk edilmiş çocuklara kucak açan 'Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı' yararına düzenlenecek gecede Muhteşem Yüzyıl fırtınası esecek. Gecenin gerçekleşmesine öncülük eden vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri’nin de katkılarıyla 9 Haziran akşamı düzenlenecek gece, Sait Halim Paşa Yalısı’nda olacak.

TAM KADRO DESTEK
Gecede Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün oyuncularla birlikte Hatice Sultan’ın nişan kostümü ve Hürrem Sultan’ın turuncu kostümünü açık artırma ile satacak. Ayrıca dizi için özel olarak tasarlanan mücevherlerden 3 tanesi de Vakıf yararına satışa sunulacak. Dizinin müziklerini yapan Fahir Atakoğlu, Aytekin Ataş ve Soner Akalın da performanslarıyla geceye katkıda bulunacaklar. Geceden elde edilecek tüm gelir, ‘Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanacak.

Tims Productions adına dizinin yapımcısı Timur Savcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Temel sponsorlarımızla, tüm ekibimizle taşın altına elimizi koyduk. En önemlisi de bu desteğin uzun ömürlü olması” diye konuştu.


Kateqori: ,