a

Star Tv Yeni Sezonda İddialı

Bahruz Rza | 18:34 |


Star Tv Yeni Sezonda İddialı



Doğan Yayın Grubunun kanalı Star Tv, son yıllarda reytinglerde başarısız bir grafik sergilemeye başlayınca yönetim kolları sıvadı. Birbirinden başarılı yapımları peş peşe yayına sokmaya hazırlanan kanal, bakalım kötü şansını kırıp yeni sezonda zirveye yerleşebilecek mi?


İşte Star Tv'nin yeni sezon dizileri;


Anneler ile Kızları

Ebru Özkan, Feride Çetin ve Levent Üzümcü'nün rol alacağı dizinin çekimleri başladı. İki kadının hayata tutunma savaşını konu alacak olan dizinin tanıtım fragmanı dönmeye başladı.

Firar

Türk Sinemasının başarılı jönü İsmail Hacıoğlu'nun Caner Cindoruk ile başrolü paylaşacağı ''Firar''ın hazırlıkları sürüyor. İkilinin yanı sıra birçok usta isimin rol alacağı dizinin Eylül'de ekrana gelmesi bekleniyor.

Kızlarım

D Prodüksiyon'un yapımını üstlendiği ''Kızlarım''ın başrolünde Naz Elmas ve Kenan Ece var. Elmas'a kız kardeş arayışları sürerken yapım şirketi, son dönemin iki beğenilen oyuncusunu bir araya getirerek zirveye yerleşmeyi hedefliyor.

İffet

Yaprak Dökümü'nün başarılı oyuncusu Deniz Çakır'ın başrolü İbrahim Çelikkol ile paylaşacağı dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlıyor. Yıllar önce Müjde Ar'ın rol aldığı İffet, özellikle tecavüz sahnesi ile hafızalarda yer etmişti. Dizi magazini hayli meşgul ederken, zirveye adını yerleştirecek gibi görünüyor.

Yalancı Bahar

Başrolü son yılların en beğenilen erkek oyuncusu Cansel Elçin ile Yaprak Dökümü'nün yıldızı parlayan güzeli Fahriye Evcen'in paylaştığı ''Yalancı Bahar''ın hazırlıkları sürüyor. Cansel Elçin'in ilk defa kötü bir karaktere can vereceği diziye şimdiden ''tuttu'' gözüyle bakılıyor.

Yeni sezonda devam edecekler!

Geçtiğimiz sezon orta düzeyde bir yayın sergileyen ''Geniş Aile'', ''Papatyam'' ve halen yayınlanmakta olan ''Sihirli Annem'' yeni sezonda izleyici ile olmaya devam edecek. Büyük bir hayran kitlesi olan Behzat Ç. kanal değiştirirken, ''Dürüye'nin Güğümleri'' ve ''Küçük Sırlar'' da yaz sonunda final yapacak.





Kateqori: , , , , , , , , ,