a

Film Setinde Testereli Tinerci Kabusu

Bahruz Rza | 17:01 |


Film Setinde Testereli Tinerci Kabusu






Deniz Çakır'ın başrolündeki filmin çekimleri sırasında inanılmaz bir olay yaşandı.
Deniz Çakır, çekimlerine 'Kako Si' ve 'Ya Sonra' filmlerinden önce başladığı ilk sinema filmi '40' ile beyaz perdede hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Çakır, filmde 'Heroes' dizisinin başarılı oyuncusu Ntare Guma Mbaho Mwine ile kamera karşısına geçti. Filmde Ali Atay ve Yosi Mizrahi de rol aldı. Çekimlerine 2008 yılında başlanan ancak geçtiğimiz günlerde tamamlanan film, 15 Temmuz'da vizyona girecek.

Yerli Slumdog Millionaire


Filmde 'Sevda' adında bir hemşireyi oynayan Çakır'a, kocası rolünde Yosi Mizrahi eşlik ediyor. Film ilginç sahneleriyle de dikkat çekiyor. Bir tartışma sahnesinde Çakır, Mizrahi'yi tokatlıyor. Bir bavul dolusu para ile karşılaşan üç farklı kişiliğin hikayesinin anlatıldığı film, gösterime girmeden önce festivallerde görücüye çıktı. Son olarak Toronto Film Festivali'nde açılış filmi olarak gösterildi. Emre Şahin'in yönettiği film, eleştirmenler tarafından konusu ve karanlık sokaklardaki çekimleri ile Oscar'lı 'Slumdog Millionaire'ne benzetildi.

Filmden ilginç notlar:

Çekimler sırasında birkaç kez ciddi anlamda tehlike geçirildi. Sete izinsiz giren bir tinerci elinde testere ile bütün set ekibi ve oyuncuların üzerine saldırdı. Güçlükle durdurulan tinerci saldırıları daha sonra da tekrarlandı. Filmin müziklerini Sezen Aksu, Ceza, Cem Adrian dahil olmak üzere bir çok sanatçı yaptı. Çekimler Tarlabaşı, Sulukule ve Nişanca'da gerçekleştirildi. Filmde 40 tane Afrikalı oyuncu kullanıldı.


Kateqori: