a

Belluci Beren'den Vazgeçemiyor

Bahruz Rza | 21:16 |


Belluci Beren'den Vazgeçemiyor






Beren Saat'in performansını beğenen ve mutlaka yurtdışına açılması gerektiğini söyleyen Monica Belluci, çeşitli projelerde genç oyuncuyu öneriyor.

Monica Belluci, tatil yapmak için eylülde İstanbul'a geliyor. 'Gergedanın Son Şiiri' filminde Belluci'yle kamera karşısına geçen ve kızını canlandıran Beren Saat, ünlü aktrise rehberlik edecek. Saat, dizi çekimlerini, gezme programlarına göre ayarlayacak.

Akşam gazetesinin haberine göre; dünyaca ünlü İtalyan aktris Monica Belluci, ikinci kez Türkiye'ye geliyor.

İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin 'Gergedanın Son Şiiri' adlı filmin Türkiye'deki çekimlerinde Beren Saat, Yılmaz Erdoğan ve Caner Cindoruk'la kamera karşısına geçen Belluci, Eylül ayında İstanbul yolcusu...

SAATİNİ MONİCA'YA GÖRE AYARLIYOR
Bu sefer iş değil, tatil için İstanbul'a gelecek olan ünlü aktrise filmde kızını canlandıran Beren Saat rehberlik edecek. Saat, rol aldığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin çekim programını da Monica Belluci'ye göre ayarlayacak.

Birlikte rol aldıkları film sonrası 27 yaşındaki Beren Saat'in performansını beğenen ve mutlaka yurtdışına açılması gerektiğini söyleyen Monica Belluci'nin, İtalya'da kendisine sunulan çeşitli projelerin castı için genç oyuncuyu önerdiği öğrenildi.


Kateqori: ,